Symptomer

Vondt i ben og føtter

Symptomer i ben og føtter påvirker hverdagen for mange mennesker. Det kan være symptomer fra fotens ledd, hælsmerter (plantar fascitt), smerte i akillessenen eller i tåballen/forfot. Hvis en eller flere nerver i ryggen er påvirket, kan det også årsake symptomer i ben og føtter. Klikk på en rubrikk i ruten ved siden av for mer informasjon om dine symptomer.

Fotleddsproblem

Plager i fot og ankel kan oppstå på mange ulike måter, der den vanligste er overtråkk.

Les mer >>

Fotsmerter

Smerte i foten er vanlig og noe som mange opplever i løpet av livet. Føttene bærer oss, overfører vekt og bevegelse til underlaget, samtidig som de er et fintfølende organ.

Les mer >>

Akillessenebetennelse

Akillessenen er kroppens sterkeste og tykkeste sene og den utsettes for høy belastning hver dag, når vi står, går og løper.

Les mer >>

Knesmerter

Knesmerter er vanlig både for normalt aktive mennesker og innenfor idrett. Vanlige årsaker er ulike typer overbelastning, slitasjeforandringer og kneskader. I den eldre delen av befolkningen er kneartrose en vanlig årsak til plager…

Les mer >>

Vondt bakside lår

Vondt på baksiden av låret kan ha mange ulike forklaringer. Det kan være muskelsmerte forårsaket av overbelastning og symptomene kan variere fra en diffus verk til plutselige hugg.

Les mer >>

Vondt på baksiden av kneleddet

Smerter på baksiden av kneleddet kommer ofte i forbindelse med aktivitet, og ofte er det ubehagelig når man strekker ut beinet.

Les mer >>

Vondt i leggen

Smerte i leggen oppstår på flere måter, men det vanligst er ved aktiviteter som innebærer løping og hopp.

Les mer >>