Forebyggende

Forebyggende

Mange mennesker lever i dag et liv med høyt tempo og det kan være vanskelig å være oppmerksom på kroppens signaler.

Mange mennesker kan kjenne seg selv igjen i å oppleve spenninger i skuldre, nakke og korsrygg. Ofte dukker slike symptomer opp etter stressende perioder, eller i forbindelse med mye stillesittende arbeid. For oss er utfordringen å øke kunnskapen om din egen kropp og bevissthet rundt holdning, pust, ergonomi og ikke minst forebyggende trening. Vårt ønske med forebyggende behandling er å opprettholde funksjon og sirkulasjon i muskler og ledd, som kan redusere antall behandlinger og tilbakefall ved plager som lumbago og kink i nakken. Både idrettsutøvere og mosjonister som trener regelmessig stiller høyere krav på kroppens funksjon. For en idrettsutøver er det viktig å være sterk i de musklene som brukes i den spesifikke aktiviteten som skal utføres, og en mosjonist som starter sin trening må gradvis gjøre muskler, leddbånd og ledd vant til den økte belastningen som treningen medfører. 

Regelmessig behandling og idrettsmassasje hjelper deg å fortsette din trening og ditt arbeid med mindre plager. Mer om våre behandlingsmetoder.

Screening , en funksjonell bevegelsesanalyse for deg som vil prestere bedre i din idrett

Screening.

En screening er en analyse av bevegelser som består av flere ulike funksjonelle og komplekse øvelser som sammenstilles i en protokoll. Denne screeningen er for deg som har et ønske om å bli sterkere, få et mer optimalt bevegelsesmønster og prestere bedre i din idrett. Les mer om screening her.