Bedriftsavtale

Bedriftsavtale

Vi ønsker å bidra til at deres medarbeidere har en smertefri hverdag på jobb. Med behandling og individuell oppfølging av dine medarbeidere kan vi bidra til å redusere forekomsten av muskel- og skjelettplager på din arbeidsplass - i dag og i fremtiden.

Muskel- og skjelettplager er et økende problem, og ifølge folkehelserapporten 2018 er det den vanligste årsaken til sykefravær og uføretrygd.  Mennesket er bedriftens viktigste ressurs og et hvert tiltak for at personalet skal trives og fungere bra i sitt arbeid er en lønnsom investering.

Bedriftsavtale:

  • Behandling på bedrift: Vi tar med benk og behandler ute hos bedriften. Fordelen er at de ansatte slipper å bruke tid på å reise i arbeidstiden.
  • Klinikkavtale: De ansatte har fordeler (prioritet, pris) ved behandling på vår klinikk ved Nationaltheatret.

Samarbeidet tilpasser vi etter bedriftens behov. Kontakt oss for mer informasjon om priser og hvordan vi kan skreddersy et tilbud for din bedrift.

Vi inviterer til uforpliktende prøvedag! Vi stiller opp på din bedrift og behandler en halv dag uten kostnad. Bestill på info@accessrehab.no.

Vi har gode referanser fra tidligere samarbeid:

«DNOs ansatte fikk i 2017 tilbud om ukentlig behandling hos Kenneth Berg-Hansen gjennom Naprapatlandslaget. Timelistene ble raskt fullbooket hver uke, og de ansatte har gitt Kenneth utelukkende positive tilbakemeldinger. Jeg vil beskrive ham som dyktig og godt likt av de ansatte» – Hege Mansika, resepsjonist i DNO ASA

«Vi hadde gleden av å leie inn Kenneth Berg-Hansen som naprapat for medarbeiderne i Troms Kraft i perioden 2015/2016. Kenneth var flink i faget, pliktoppfyllende og han var godt likt av våre ansatte. I tillegg til å drive behandling, jobbet han også forebyggende» – Frøydis Dalseng, adm. rådgiver Troms Kraft