Oslo sentrum

Klinikken vår ligger sentralt i Oslo nært Rådhuset, Aker brygge og Nationaltheatret. Her får du hjelp av profesjonelle naprapater og fysioterapeuter med oppdatert kunnskap og lang erfaring. Vi behandler idrettsskader, smerter i rygg og nakke, musearm, hodepine og andre smertetilstander relatert til nerve, muskel og skjelett. Vi undersøker, behandler og hjelper deg bli kvitt plagene på kort og lang sikt. Velkommen!

Finn oss:

Du finner oss i 6 etasje på Fridtjof Nansens plass nr 8, som ligger rett ved Rådhuset. Ring på dørklokken så åpnes døren automatisk etter noen sekunder.


Nationaltheatret – Oslo
Fridtjof Nansens Plass 8
0160 Oslo
Sentralbord: 219 33 700

Åpningstider:
Mån-Fre 08:00-18:00

Priser og informasjon

Første besøk

Er det ditt første besøk ønsker vi at du fyller i et helseskjema. Vennligst kom 10-15 minutter før timen starter, så har du tid til å fullføre den.

Betaling og pris

Førstegangskonsultasjon 700,-

Oppfølging Naprapat 650,-

Oppfølging Fysioterapeut 550,-

Studenter har 100,- rabatt på alle behandlinger

Du kan betale med kort, vipps eller gavekort.

 

 

Avbestilling

Ønsker du å endre eller avbestille din time ber vi deg gjøre det senest 24 timer før avtalt tid.  Ved manglende eller sen avbestilling vil vi debitere fullt beløp.

Gavekort

Vil du hjelpe noen du bryr deg om kan du kjøpe et gavekort på behandling hos oss. Bestill ditt gavekort her!

 

Spørsmål og svar

Jeg har tidligere fått behandling av NN. Nå har jeg fått noen nye plager. Hvordan når jeg NN for å prate om plagene?
Enkleste måten å få tak i en spesifikk terapeut er å sende en e-post. Under MEDARBEIDERE finner du kontaktinformasjon til din terapeut.

Jeg har fått en henvisning. Kan jeg bruke den hos dere?
Vi tar i mot alle henvisninger, men vi har dessverre ikke driftstilskudd fra kommunen. Det betyr at prisen er den samme selv med henvisning fra lege.Vi samarbeider derimot med de fleste forsikringsselskaper og på den måten kan du få dekket behandlingen.

Snart kommer vi til flere steder

Access Rehab er en ekspansiv bedrift med sterk vekst. I 2015 ble vi kåret til en et av Dagens Industris Gasellföretag. I dag har vi syv klinikker på seks ulike steder: Stockholm, Östersund, Åre, Karlskrona, Malmö og Oslo, og vi planlegger å åpne på flere steder i framtiden.