Access Rehab Oslo

Access Rehab Oslo

Access Rehab Oslo er vår første klinikk i Norge. Klinikken vår ligger i Oslo sentrum nært Rådhuset, Aker brygge og Nationaltheatret. Her får du hjelp av profesjonelle naprapater og fysioterapeuter med oppdatert kunnskap og lang erfaring. Vi behandler smerter i rygg og nakke, tennisalbue, idrettsskader, hodepine og andre smertetilstander relatert til nerve, muskel og skjelett. Vi undersøker, behandler og hjelper deg å finne løsninger som fungerer både på kort og lang sikt. Velkommen!

Finn oss:

Klinikken vår finner du ved Rådhuset sentralt i Oslo, og bare et steinkast fra Nationaltheatret. Vi holder til i 6 etasje på Fridtjof Nansens plass nr 8.  Ved ankomst ringer du på «Access Rehab» i dørklokken så åpnes døren automatisk etter noen sekunder.

Bestill time online her!


Access Rehab Oslo
Fridtjof Nansens Plass 8
0160 Oslo
Sentralbord: 219 33 700

Mail: kenneth@accessrehab.no

Åpningstider:
Man-Fre 08:00-18:00

Øvrige tider etter avtale

Priser og informasjon

Første besøk

Ved første besøk hos naprapat eller fysioterapeut starter terapeuten med å kartlegge sykdomshistorie, symptomer og annen informasjon som er relevant for dine plager. Deretter gjøres det en fysisk undersøkelse for å finne årsaken til symptomene, men også for å utelukke tilstander som krever annen behandling. Etter undersøkelsen vil terapeuten velge en passende behandling samt gi deg relevante råd og informasjon. Vi legger en plan om hvor mange behandlinger som kreves og hvor lang tid vi forventer at det vil ta før du føler deg bedre.

Vi ønsker også at du fyller ut et kort skjema vedrørende din helse ved første besøk. Dette gjøres på venterommet før timen. Kom derfor gjerne noen minutter før avtalt tid.

Priser og betaling

Førstegangskonsultasjon – (45min) 700 kr

Oppfølgende behandling – (30-45min)

Naprapat 650 kr

Fysioterapeut 550 kr

Idrettsmassasje (30min) – 500 kr

Studenter har 100 kr rabatt på alle behandlinger.

Du kan betale med bankkort, vipps eller gavekort.

Avbestilling

Ønsker du å endre eller avbestille din time ber vi deg gjøre det senest 24 timer før avtalt tid.  Ved manglende eller sen avbestilling vil vi debitere fullt beløp.

Gavekort

Vil du hjelpe noen du bryr deg om kan du kjøpe et gavekort på behandling hos oss. Bestill ditt gavekort her!

 

Spørsmål og svar

Jeg har vondt i ryggen og er usikker på hvilken behandling jeg skal velge. Hva er forskjellen på Naprapat og Fysioterapeut?
På Access Rehab jobber alle terapeutene med samme modell for hvordan vi hjelper våre kunder, så det er mer likheter enn ulikheter. Utover det kan man si at naprapaten er spesialist på manuell behandling av muskler og ledd, og Fysioterapeuten mer spesialisert innen å fremme helse gjennom bevegelse og trening.

Jeg har tidligere fått behandling av NN. Nå har jeg fått noen nye plager. Hvordan når jeg NN for å prate om plagene?
Enkleste måten å få tak i en spesifikk terapeut er å sende en e-post. Under MEDARBEIDERE finner du kontaktinformasjon til din terapeut.

Jeg har fått en henvisning. Kan jeg bruke den hos dere?
Vi tar i mot alle henvisninger, men vi har dessverre ikke driftstilskudd fra kommunen. Det betyr at prisen er den samme selv med henvisning fra lege.Vi samarbeider derimot med de fleste forsikringsselskaper og på den måten kan du få dekket behandlingen.

Snart kommer vi til flere steder

Access Rehab er en ekspansiv bedrift med sterk vekst. I 2015 ble vi kåret til en et av Dagens Industris Gasellföretag. I dag har vi ti klinikker på åtte ulike steder:  Oslo, Bryne, Stockholm, Östersund, Åre, Karlskrona, Järnavik og Falun vi planlegger å åpne på flere steder i framtiden.