Access Rehab Jæren

Access Rehab Jæren

Access Rehab Jæren ligger sentralt på Bryne, og er vår andre klinikk i Norge. Her får du hjelp av naprapater og fysioterapeuter med oppdatert kunnskap i emnet. Vi undersøker, behandler og hjelper deg finne løsninger på kort og lang sikt. Vi jobber blant annet med smerter i rygg og nakke, idrettsskader, tennisalbue, hodepine og andre problem relatert til nerve, muskel og skjelett. Du er velkommen til oss uansett problem!

Finn oss:

Klinikken ligger på Jernbanegata 5 på Bryne, rett ved  togstasjonen. Klinikken ligger i andre etasje rett over frisøren Hans og Grete, i samme bygg som Aktiv Eiendom. Det finnes ingen reserverte parkeringsplasser for klinikken men det finnes flere muligheter for parkering i nærområdet.

Bestill time online her!


Access Rehab Jæren
Jernbanegata 5
4340 Bryne
Sentralbord: 219 33 700

Mail: marthe@accessrehab.no

Åpningstider:
Man-Fre 08:00-18:00
Øvrige tider etter avtale

Priser og informasjon

Første besøk

Ved første besøk hos naprapat eller fysioterapeut starter terapeuten med å kartlegge sykdomshistorie, symptomer og annen informasjon som er relevant for dine plager. Deretter gjøres det en fysisk undersøkelse for å finne årsaken til symptomene, men også for å utelukke tilstander som krever annen behandling. Etter undersøkelsen vil terapeuten velge en passende behandling samt gi deg relevante råd og informasjon. Vi legger en plan om hvor mange behandlinger som kreves og hvor lang tid vi forventer at det vil ta før du føler deg bedre.

Vi ønsker også at du fyller ut et kort skjema vedrørende din helse ved første besøk. Dette gjøres på venterommet før timen. Kom derfor gjerne noen minutter før avtalt tid.

Priser og betaling

Førstegangskonsultasjon (45min) – 660 kr

Oppfølging (30min) – 610 kr

Massasje/idrettsmassasje (25min) – 500 kr

Studenter har 100 kr rabatt på alle behandlinger.

Prisene gjelder både for behandling av naprapat og Fysioterapeut.

Avbestilling

Ønsker du å endre eller avbestille din time ber vi deg gjøre det senest 24 timer før avtalt tid.  Ved manglende eller sen avbestilling vil vi debitere fullt beløp.

Gavekort

Vil du hjelpe noen du bryr deg om kan du kjøpe et gavekort på behandling hos oss. Bestill ditt gavekort her!

Spørsmål og svar

Jeg har vondt i ryggen og er usikker på hvilken behandling jeg skal velge. Hva er forskjellen på Naprapat og Fysioterapeut?
På Access Rehab jobber alle terapeutene med samme modell for hvordan vi hjelper våre kunder, så det er mer likheter enn ulikheter. Utover det kan man si at naprapaten er spesialist på manuell behandling av muskler og ledd, og Fysioterapeuten mer spesialisert innen å fremme helse gjennom bevegelse og trening.

Jeg har tidligere fått behandling av NN. Nå har jeg fått noen nye plager. Hvordan når jeg NN for å prate om plagene?
Enkleste måten å få tak i en spesifikk terapeut er å sende en e-post. Under MEDARBEIDERE finner du kontaktinformasjon til din terapeut.

Jeg har fått en henvisning. Kan jeg bruke den hos dere?
Vi tar i mot alle henvisninger, men vi har dessverre ikke driftstilskudd fra kommunen. Det betyr at prisen er den samme selv med henvisning fra lege.Vi samarbeider derimot med de fleste forsikringsselskaper og på den måten kan du få dekket behandlingen.

Snart kommer vi til flere steder

Access Rehab er en ekspansiv bedrift med sterk vekst. I 2015 ble vi kåret til en et av Dagens Industris Gasellföretag. I dag har vi ti klinikker på åtte ulike steder:  Oslo, Bryne, Stockholm, Östersund, Åre, Karlskrona, Järnavik og Falun vi planlegger å åpne på flere steder i framtiden.