Access Rehab

Naprapat Oslo

Stivhet eller smerte i muskler og ledd? Da er du velkommen til vår Naprapat i Oslo sentrum.

Har du akutt smerte, stivhet, vedvarende smerte eller en gammel skade som aldri blir helt bra? Ta kontakt for en undersøkelse og behandling idag!

Bestill time

Naprapat Oslo sentrum

Klinikken vår ligger i Oslo sentrum med gangavstand fra Rådhuset, Aker brygge og Nationaltheatret. Vi behandler og undersøker smerter i rygg og nakke, idrettsskader, hodepine, skuldersmerter og andre smertetilstander relatert til nerve, muskel og skjelett.

Har du helseforsikring enten privat eller gjennom arbeidsgiver kan du benytte den hos oss. Les mer om hvordan du kan benytte din helseforsikring her.

Vår ambisjon er å hjelpe deg med å oppnå en smertefri kropp som fungerer i hverdagen.

 

Naprapat oslo sentrum

Naprapatbehandling.

Hvorfor velge behandling hos naprapat?

Våre naprapater opptatt av å kontinuerlig videreutdanne våre naprapater for å sikre deg som kunde trygg og effektiv hjelp som er i tråd med oppdatert kunnskap. Vi ønsker å gjøre en forskjell for våre kunder og derfor velger vi behandlingsmetoder som gir resultater både på kort og lang sikt. Vi tilbyr alltid akutt tider og legger stor vekt på å levere rask og god hjelp når du trenger det.

Tilstander vi kan hjelpe deg med:

  • Vondt i rygg og nakke
  • Stivhet og smerter i muskler og ledd.
  • Idrettsskader
  • Isjias
  • Artrose
  • Prolaps
  • Musearm
  • Tennisalbue
  • Spenningshodepine

Naprapaten er spesialist på muskel- og skjelettplager og fokuserer på å finne årsaken til dine plager. Du kan forvente en grundig undersøkelse, en dialog om dine plager og behandling av ledd og muskler. Når vi vet hva som forårsaker smertene og hva du ønsker å oppnå med behandling, velger vi en passende behandling og strategi som passer dine forutsetninger.

Hva gjør en naprapat?

Video fra Norges Naprapatforbund

Naprapat Kenneth Berg-Hansen

Kenneth er en trygg og erfaren naprapat med bred kompetanse innenfor behandling og opptrening av muskel- og skjelettplager. Han har blant annet erfaring med smerter i rygg og nakke, løperskader, skuldersmerter samt stivhet og spenninger som oppstår når kroppen overbelastes eller i perioder med høyt stress.

Bestill time her

Eller ring oss på 219 33 700

Mail: Kenneth@accessrehab.no

Velkommen!