Access Rehab

Naprapat Oslo

Plages du av stivhet eller smerte i muskler og ledd? Leter du etter en naprapat i Oslo sentrum som kan hjelpe deg? Da er du velkommen på Access Rehab Nationaltheatret. Hos oss får du hjelp med muskel- og leddplager av naprapater med oppdatert kunnskap og lang erfaring.

Har du akutt smerte, stivhet, vedvarende smerte eller en gammel skade som aldri blir helt bra? Ta kontakt for en undersøkelse og behandling idag!

Bestill time

Naprapat Oslo sentrum

Klinikken vår ligger i Oslo sentrum med gangavstand fra Rådhuset, Aker brygge og Nationaltheatret. Vi behandler smerter i rygg og nakke, idrettsskader, hodepine, skuldersmerter og andre smertetilstander relatert til nerve, muskel og skjelett. Vi undersøker, behandler og hjelper deg å finne løsninger som fungerer både på kort og lang sikt.

Har du helseforsikring enten privat eller gjennom arbeidsgiver kan du benytte den hos oss. De fleste helseforsikringer dekker behandling hos naprapat og vi har avtale med alle norske forsikringsselskaper. Les mer om hvordan du kan benytte din helseforsikring her.

Vår ambisjon er å hjelpe deg med å oppnå en smertefri kropp som fungerer i hverdagen.

 

Naprapat oslo sentrum

Naprapatbehandling Access Rehab.

Hvorfor velge å ta behandling av naprapat på Access Rehab?

På Access Rehab er vi opptatt av å kontinuerlig videreutdanne våre naprapater for å sikre deg som kunde trygg og effektiv hjelp som er i tråd med oppdatert kunnskap. Vi ønsker å gjøre en forskjell for våre kunder og derfor velger vi behandlingsmetoder som gir resultater både på kort og lang sikt. Vi tilbyr alltid akutt tider og legger stor vekt på å levere rask og god hjelp når du trenger det.

Eksempler på plager vi kan hjelpe deg med:

 • Vondt i rygg og nakke
 • Idrettsskader
 • Isjias
 • Artrose
 • Lumbago – hekseskudd i korsryggen.
 • Musearm
 • Tennisalbue
 • Spenningshodepine
 • Stivhet i muskler og ledd
 • Stress
 • Muskel- og leddsmerter som forstyrrer nattesøvn.

Dette er eksempler på vanlige symptomer, men vi behandler alle typer muskler- og leddplager. Uansett hva som er ditt utgangspunkt vil vi starte med en grundig undersøkelse og sykdomshistorie for å bli kjent med deg og for å avdekke mulige årsaker til plagene. Når vi vet hva som forårsaker smertene og hva du ønsker å oppnå med behandling, velger vi en passende behandling og strategi som passer dine forutsetninger.

Hva gjør en naprapat?

Video fra Norges Naprapatforbund

Naprapat Kenneth Berg-Hansen

Kenneth er en trygg og erfaren naprapat med bred kompetanse innenfor behandling og opptrening av muskel- og leddplager. Han har blant annet erfaring med rygg- og nakkeplager, løperskader, skuldersmerter samt stivhet og spenninger som oppstår når kroppen overbelastes eller i perioder med høyt stress.

Bestill time her

Eller ring oss på 219 33 700

Mail: Kenneth@accessrehab.no

Velkommen!