Access Rehab

Fysioterapi Oslo

Plages du av stivhet eller smerte i muskler og ledd? Leter du etter en fysioterapeut i Oslo sentrum som kan hjelpe deg? Da er du velkommen på Access Rehab. Hos oss får du hjelp med muskel- og leddplager av fysioterapeuter med oppdatert kunnskap og lang erfaring.

Har du akutt smerte, stivhet, vedvarende smerte eller en gammel skade som aldri blir helt bra? Ta kontakt for undersøkelse og behandling idag!

Bestill time

Fysioterapi Oslo sentrum

Klinikken vår ligger i Oslo sentrum med gangavstand fra Rådhuset, Aker brygge og Nationaltheatret. Vi behandler smerter i rygg og nakke, idrettsskader, hodepine, skuldersmerter og andre smertetilstander relatert til nerve, muskel og skjelett. Vi undersøker, behandler og hjelper deg med opptrening som fungerer både på kort og lang sikt.

Har du helseforsikring enten privat eller gjennom arbeidsgiver kan du benytte den hos oss. De fleste helseforsikringer dekker behandling hos fysioterapeut og vi har avtale med alle norske forsikringsselskaper. Les mer om helseforsikring her.

Vår ambisjon er å hjelpe deg med å oppnå en smertefri kropp som fungerer i hverdagen.

Personlig träning, Access Rehab.

Hva gjør en fysioterapeut?

Fysioterapeuter jobber med kropp og bevegelse for å fremme god helse. En fysioterapeut forebygger og behandler skader og sykdommer som gir smerter og/eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Behandling er basert på undersøkelse og vurdering av pasientens problem og hva pasienten selv ønsker hjelp til. Målet er at pasienten kan utvikle, gjenvinne eller holde ved like funksjonsevnen, utnytte egne ressurser og bidra aktivt i å bedre egen helse. For å få til dette er det viktig at pasienten og fysioterapeuten utvikler et trygt og tillitsfullt forhold. (tekst fra fysio.no)

Hvorfor velge fysioterapi på Access Rehab?

På Access Rehab er vi opptatt av å kontinuerlig videreutdanne våre fysioterapeuter for å sikre deg som kunde trygg og effektiv hjelp som er i tråd med oppdatert kunnskap. Vi ønsker å gjøre en forskjell for våre kunder og derfor velger vi behandlingsmetoder som gir resultater både på kort og lang sikt. Vi tilbyr alltid akutt tider og legger stor vekt på å levere rask og god hjelp når du trenger det.

Eksempler på plager vi kan hjelpe deg med:

 • Vondt i rygg og nakke
 • Idrettsskader
 • Isjias
 • Artrose
 • Lumbago – hekseskudd i korsryggen.
 • Musearm
 • Tennisalbue
 • Spenningshodepine
 • Stivhet i muskler og ledd
 • Stress
 • Muskel- og leddsmerter som forstyrrer nattesøvn.

Dette er eksempler på vanlige symptomer, men vi behandler alle typer muskler- og leddplager. Uansett hva som er ditt utgangspunkt vil vi starte med en grundig undersøkelse og sykdomshistorie for å bli kjent med deg og for å avdekke mulige årsaker til plagene. Når vi vet hva som forårsaker smertene og hva du ønsker å oppnå med behandling, velger vi en passende behandling og strategi som passer dine forutsetninger.

Fysioterapeut Eirik Maddocks

Eirik er utdannet fysioterapeut med særlig kompetanse i behandling av smerte i muskel- og skjelettsystemet. Han er en forståelsesfull og lyttende terapeut, som sammen med deg vil utforme et behandlingsforløp som er tilpasset deg og dine utfordringer.

Bestill time her

Eller ring oss på 219 33 700

Mail: eirik@accessrehab.no

Velkommen!