Access Rehab

Fysioterapi Bryne

Plages du av stivhet eller smerte i muskler og ledd? Leter du etter en Fysioterapeut på Bryne som kan hjelpe deg? Da er du velkommen på Access Rehab Jæren. Hos oss får du hjelp med muskel- og leddplager av Fysioterapeuter med oppdatert kunnskap og lang erfaring.

Har du akutt smerte, stivhet, vedvarende smerte eller en gammel skade som aldri blir helt bra? Ta kontakt for undersøkelse og behandling idag!

Bestill time online her!

Fysioterapeut Bryne sentrum

Klinikken vår ligger sentralt på Bryne rett ved togstasjonen. Vi behandler smerter i rygg og nakke, idrettsskader, hodepine, skuldersmerter og andre smertetilstander relatert til nerve, muskel og skjelett. Vi undersøker, behandler og hjelper deg å finne løsninger som fungerer både på kort og lang sikt.

Har du helseforsikring enten privat eller gjennom arbeidsgiver kan du benytte den hos oss. De fleste helseforsikringer dekker behandling hos Fysioterapeut og vi har avtale med alle norske forsikringsselskaper. Les mer om helseforsikring her.

Vår ambisjon er å hjelpe deg med å oppnå en smertefri kropp som fungerer i hverdagen.

Personlig träning, Access Rehab.

Hva gjør en fysioterapeut?

Fysioterapeuter jobber med kropp og bevegelse for å fremme god helse. En fysioterapeut forebygger og behandler skader og sykdommer som gir smerter og/eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Behandling er basert på undersøkelse og vurdering av pasientens problem og hva pasienten selv ønsker hjelp til. Målet er at pasienten kan utvikle, gjenvinne eller holde ved like funksjonsevnen, utnytte egne ressurser og bidra aktivt i å bedre egen helse. For å få til dette er det viktig at pasienten og fysioterapeuten utvikler et trygt og tillitsfullt forhold. (tekst fra fysio.no)

Hvorfor velge Fysioterapi på Access Rehab?

På Access Rehab er vi opptatt av å kontinuerlig videreutdanne våre Fysioterapeuter for å sikre deg som kunde trygg og effektiv hjelp som er i tråd med oppdatert kunnskap. Vi ønsker å gjøre en forskjell for våre kunder og derfor velger vi behandlingsmetoder som gir resultater både på kort og lang sikt. Vi tilbyr alltid akutt tider og legger stor vekt på å levere rask og god hjelp når du trenger det.

Eksempler på plager vi kan hjelpe deg med:

 • Vondt i rygg og nakke
 • Idrettsskader
 • Isjias
 • Artrose
 • Lumbago – hekseskudd i korsryggen.
 • Musearm
 • Tennisalbue
 • Spenningshodepine
 • Stivhet i muskler og ledd
 • Stress
 • Muskel- og leddsmerter som forstyrrer nattesøvn.

Dette er eksempler på vanlige symptomer, men vi behandler alle typer muskler- og leddplager. Uansett hva som er ditt utgangspunkt vil vi starte med en grundig undersøkelse og sykdomshistorie for å bli kjent med deg og for å avdekke mulige årsaker til plagene. Når vi vet hva som forårsaker smertene og hva du ønsker å oppnå med behandling, velger vi en passende behandling og strategi som passer dine forutsetninger.

Fysioterapeut Marthe Aalerud

Marthe er utdannet fysioterapeut med stor interesse for trening og har selv bakgrunn innen dans. Hun har i flere år jobbet som gruppeinstruktør og har erfaring som fysioterapeut fra en idrettsklinikk i Stockholm. Hverdagen inneholdt alt fra akutte idrettsskader til langvarig smerteproblematikk men også forebyggende behandling. Klientellet har variert mellom barn og voksne i alle aldre

Bestill time her online her!

Eller ring oss på 219 33 700

Mail: Marthe@accessrehab.no

Velkommen!